Slipp hyresoro med Hyresgästkassan

Växjö Bostadskö – Hitta bostad

Hyresgästkassan tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

Boplats Växjö är den kommunala bostadsförmedlingen för dig som söker boende i Växjö kommun. Även om vi på Hyresgästkassan inte kan erbjuda en bostadskö, kan vi istället bistå med information och support under din bostadssökning.

När du har hittat din lägenhet så kan du gå med oss på Hyresgästkassan för ett tryggare boende. Med oss på Hyresgästkassan slipper du oro och vi hjälper till med din hyresrättsliga frågor. Både små och stora frågor tar vi oss an och tacklar dessa på allra bästa sätt för att du ska känna dig trygg.

Tryck på knappen ”bli medlem” för att läsa mer om medlemskapet och vad det innebär att vara medlem.

Hitta bostad genom Boplats Växjö

För att stå i kö hos Boplats Växjö kostar det 100 kronor per år. Du måste ha fyllt 17 år för att kunna registrera dig i bostadskön. Boplats Växjö är anslutet till de två kommunala bostadsbolagen Växjöbostäder AB och Vidingehem AB.

Här kan du placera dig i kön hos Boplats Växjö.

Du kan inte få bostad via Hyresgästkassan

Observera att Hyresgästkassan endast tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

info@hyresgastkassan.se