Hyresgästkassan AB

Vi är din granne, din vän och en hyresgäst!

Därför kan vi detta – Hyresgästkassan!

Vi är äntligen här för hyresgäster!

Hyresgästkassan finns till för hyresgäster och kommer alltid att göra sitt yttersta för denna grupp.

Vi som står bakom Hyresgästkassan är själva hyresgäster med samma bakgrund som våra medlemmar vilket innebär att vi snabbt kan sätta oss in i hyresgästernas situation för att på så sätt göra det vi finns här för nämligen att hjälpa hyresgästerna framåt. 

Att gå med oss på Hyresgästkassan innebär inte bara att gå med i en fräsch organisation det innebär också att man går med i en organisation tillsammans med människor som delar samma uppväxt som man själv fick – att bo i en hyresrätt!

Vilka är Hyresgästkassan?

Hyresgästkassan finns till för dig som hyresgäst i Sverige och hjälper dig i dina hyresrättsliga frågor. Vi bor själva i hyresrätter och alla har vi olika ursprung.

Vår personal?

Hyresgästkassans personal talar många språk och kan på så sätt hjälpa hyresgäster i sina kontakter med oss på ett smidigare sätt.

Hur bor vår personal, hyresrätt?

Personal hos Hyresgästkassan bor själva i hyresrätter och är uppväxta i en hyresrätt och vet därför hur det är att bo i en sådan bostadsform.

Uppväxta i Hyresrätter:

Eftersom att vår personal själva är uppväxta i hyresrätter är vi bäst lämpade att förstå din situation och kan på så sätt hjälpa dig i dina hyresrättsliga frågor. 

Allas rätt till ett tryggt boende

Hyresgästkassans motto lyder: Allas rätt till ett tryggt boende och det är det vi vill förmedla fram.

Juridiska bolagsnamn

Hyresgästkassan AB
Skogvaktarvägen 1B
14170 Segeltorp

Org.nr: 559074-5047

Gör som många andra som delar vår bakgrund. Gå med oss på Hyresgästkassan.