Slipp hyresoro med Hyresgästkassan

Varberg bostadskö – Hitta bostad

Hyresgästkassan tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

Varberg har ingen gemensam bostadskö för allmännyttiga och privatägda hyresvärdar. Du som söker bostad behöver ta kontakt med respektive fastighetsägare eller bostadsbolag. På Varbergs kommuns hemsida finns en lista över alla hyresvärdar. Även om vi på Hyresgästkassan inte kan erbjuda en bostadskö, kan vi istället bistå med information och support under din bostadssökning.

När du har hittat din lägenhet så kan du gå med oss på Hyresgästkassan för ett tryggare boende. Med oss på Hyresgästkassan slipper du oro och vi hjälper till med din hyresrättsliga frågor. Både små och stora frågor tar vi oss an och tacklar dessa på allra bästa sätt för att du ska känna dig trygg.

Tryck på knappen ”bli medlem” för att läsa mer om medlemskapet och vad det innebär att vara medlem.

Hitta bostad genom Varberg Bostad AB

Varberg Bostad AB äger och förvaltar mer än 5 200 lägenheter i Varberg. För att kunna ansöka om en bostad måste du registrera dig i kön på deras webbplats. Det är gratis att registrera sig, och varje dag du står i kön samlar du en poäng.

Länk till Varberg Bostad.

Länk till privata hyresvärdar i Varberg.

Du kan inte få bostad via Hyresgästkassan

Observera att Hyresgästkassan endast tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

info@hyresgastkassan.se