Slipp hyresoro med Hyresgästkassan

Uddevalla bostadskö – Hitta bostad

Hyresgästkassan tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

Uddevalla har ingen gemensam bostadskö för privata och allmännyttiga bostadsbolag. Däremot har kommunen samlat en lista på sin hemsida över större hyresvärdar i Uddevalla. Även om vi på Hyresgästkassan inte kan erbjuda en bostadskö, kan vi istället bistå med information och support under din bostadssökning.

När du har hittat din lägenhet så kan du gå med oss på Hyresgästkassan för ett tryggare boende. Med oss på Hyresgästkassan slipper du oro och vi hjälper till med din hyresrättsliga frågor. Både små och stora frågor tar vi oss an och tacklar dessa på allra bästa sätt för att du ska känna dig trygg.

Tryck på knappen ”bli medlem” för att läsa mer om medlemskapet och vad det innebär att vara medlem.

Hitta bostad genom Uddevallahem 

Uddevallahem är en allmännyttig bostadsstiftelse och Uddevallas största bostadsbolag med cirka 4 700 bostäder. För att ansöka om bostad hos Uddevallahem behöver du registrera dig i deras bostadskö på deras webbplats. När du har gjort det kan du börja göra intresseanmälningar för lediga lägenheter.

Länk till Uddevallahem.

Här hittar du en lista över andra hyresvärdar i Uddevalla.

Du kan inte få bostad via Hyresgästkassan

Observera att Hyresgästkassan endast tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

info@hyresgastkassan.se