Slipp hyresoro med Hyresgästkassan

Sundsvall bostadskö – Hitta bostad

Hyresgästkassan tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

Sundsvall finns ingen gemensam bostadskö, men via kommunen kan du få en sammanställning över alla hyresvärdar i Sundsvall dit du kan vända dig för att söka bostad. Även om vi på Hyresgästkassan inte kan erbjuda en bostadskö, kan vi istället bistå med information och support under din bostadssökning.

När du har hittat din lägenhet så kan du gå med oss på Hyresgästkassan för ett tryggare boende. Med oss på Hyresgästkassan slipper du oro och vi hjälper till med din hyresrättsliga frågor. Både små och stora frågor tar vi oss an och tacklar dessa på allra bästa sätt för att du ska känna dig trygg.

Tryck på knappen ”bli medlem” för att läsa mer om medlemskapet och vad det innebär att vara medlem.

Hitta bostad genom Mitthem AB

Mitthem AB är det största bostadsbolaget i Sundsvall med ungefär 5 800 lägenheter. För att ansöka om en lägenhet hos Mitthem behöver du göra en registrering på deras webbplats här. För att bibehålla din plats i kön måste du logga in på ditt konto minst en gång var sjätte månad.

Kontaktuppgifter till samtliga hyresvärdar i Sundsvall kan du hitta här.

Du kan inte få bostad via Hyresgästkassan

Observera att Hyresgästkassan endast tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

info@hyresgastkassan.se