Slipp hyresoro med Hyresgästkassan

Södertälje bostadskö – Hitta bostad

Hyresgästkassan tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

Södertälje saknar en gemensam bostadskö för både privata och allmännyttiga hyresvärdar. Däremot kan du ställa dig i kön hos kommunens eget bostadsbolag Telge Bostäder. Även om vi på Hyresgästkassan inte kan erbjuda en bostadskö, kan vi istället bistå med information och support under din bostadssökning.

När du har hittat din lägenhet så kan du gå med oss på Hyresgästkassan för ett tryggare boende. Med oss på Hyresgästkassan slipper du oro och vi hjälper till med din hyresrättsliga frågor. Både små och stora frågor tar vi oss an och tacklar dessa på allra bästa sätt för att du ska känna dig trygg.

Tryck på knappen ”bli medlem” för att läsa mer om medlemskapet och vad det innebär att vara medlem.

Hitta bostad genom Telge Bostäder

För att anmäla dig till bostadskön hos Telge Bostäder måste du registrera dig som sökande på företagets webbplats. Lägenheterna tilldelas baserat på din kötid, där du får köpoäng för varje dag du står i kön. För att underlätta för dig som saknar fast anställning eller har betalningsanmärkningar tillämpar Södertälje hyresgaranti. Mer information om hur du ansöker om hyresgaranti finns tillgänglig på kommunens hemsida.

Du kan inte få bostad via Hyresgästkassan

Observera att Hyresgästkassan endast tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

info@hyresgastkassan.se