Slipp hyresoro med Hyresgästkassan

Skövde bostadskö – Hitta bostad

Hyresgästkassan tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

Det finns ingen heltäckande bostadskö för både allmännyttiga och privatägda hyresvärdar i Skövde. På Skövde kommuns hemsida finns däremot en lista med kontaktuppgifter till ett urval bostadsförmedlare. Även om vi på Hyresgästkassan inte kan erbjuda en bostadskö, kan vi istället bistå med information och support under din bostadssökning.

När du har hittat din lägenhet så kan du gå med oss på Hyresgästkassan för ett tryggare boende. Med oss på Hyresgästkassan slipper du oro och vi hjälper till med din hyresrättsliga frågor. Både små och stora frågor tar vi oss an och tacklar dessa på allra bästa sätt för att du ska känna dig trygg.

Tryck på knappen ”bli medlem” för att läsa mer om medlemskapet och vad det innebär att vara medlem.

Hitta bostad genom Skövdebostäder

Skövdebostäder, Skövdes största hyresvärd med över 5 300 bostäder, ägs av kommunen. För att ansöka om bostad behöver du registrera dig i bostadskön på deras webbplats. Du kan ställa dig i kön från och med den dag då du fyller 15 år.

Länk till Skövdebostäder.

Här finns en lista över andra bostadsförmedlare i Skövde.

Du kan inte få bostad via Hyresgästkassan

Observera att Hyresgästkassan endast tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

info@hyresgastkassan.se