Slipp hyresoro med Hyresgästkassan

Skellefteå bostadskö – Hitta bostad

Hyresgästkassan tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

Skellefteå har ingen gemensam bostadskö för både allmännyttiga och privatägda hyresvärdar. Däremot kan du ställa dig i kö hos Skellefteås största fastighetsbolag Skebo som ägs av kommunen. Även om vi på Hyresgästkassan inte kan erbjuda en bostadskö, kan vi istället bistå med information och support under din bostadssökning.

När du har hittat din lägenhet så kan du gå med oss på Hyresgästkassan för ett tryggare boende. Med oss på Hyresgästkassan slipper du oro och vi hjälper till med din hyresrättsliga frågor. Både små och stora frågor tar vi oss an och tacklar dessa på allra bästa sätt för att du ska känna dig trygg.

Tryck på knappen ”bli medlem” för att läsa mer om medlemskapet och vad det innebär att vara medlem.

Hitta bostad genom Skebo 

Skebo är det största fastighetsbolaget i Skellefteå med över 5 000 lägenheter som finns utspridda över hela kommunen. För att ansöka om en lägenhet hos Skebo måste du registrera dig i deras kö på bolagets webbplats. För att behålla din plats i kön krävs det att du loggar in minst en gång per år.

Länk till Skebo.

Här finns en lista från kommunen med kontaktinformation till hyresvärdar i Skellefteå.

Du kan inte få bostad via Hyresgästkassan

Observera att Hyresgästkassan endast tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

info@hyresgastkassan.se