Slipp hyresoro med Hyresgästkassan

Se upp för hatet mot oss hyresgäster!

I oss hyresgäster finns ett stort ekonomiskt intresse vilket utnyttjas av organisationer man inte skulle kunna tro utnyttjar oss. Vi på Hyresgästkassan får väldigt mycket klagomål om detta.

Hyresgästkassan finns här för att hjälpa hyresgäster och kommer alltid att finnas här för det ändamålet. Vi är själva hyresgäster och har därav även ett eget intresse av att hjälpa oss som bor i en hyresrätt. 

Vi som tillsammans står bakom Hyresgästkassan har alla en liknande bakgrund som de flesta hyresgäster i Sverige har och kan därför snabbt sätta oss in i hyresgästernas situation. 

Vi som driver Hyresgästkassan har alla olika bakgrunder 

Tillsammans som grupp kan vi därför göra Hyresgästkassan starkare och bättre och inte låta andra påverka hur vi ska driva våra hyresrättsliga frågor till vår egen fördel. Vi står som sagt alltid på hyresgästernas sida och inte någon annans.

Läs mer om våra medarbetare här

Hatet och hotet mot oss hyresgäster stavas pengar – man vill åt våra pengar! 

Med ovan sagt har det kommit till Hyresgästkassans kännedom om att det florerar ett stort hat mot hyresgäster online för att man som sårbar hyresgäst  anser att man behöver råd och stöd och kunna kalla på Hyresgästkassans förstärkning när det behövs.

Låt inte hatet som förekommer mot oss hyresgäster få fäste! Fler valmöjligheter ger bättre villkor för oss som hyresgäster! 

Vi på Hyresgästkassan kommer alltid att finnas där för dig som hyresgäst och gör vårt yttersta för att du ska få det stöd och råd du behöver. 

Hyresgästkassan kommer aldrig att låta sig tystas av de som sprider hat mot oss hyresgäster.

Gå med oss redan idag för att få det stöd du som hyresgäst behöver! Vi finns här för våra hyresgäster.

20210303

Gör som många andra som delar vår bakgrund. Gå med oss på Hyresgästkassan.


Bli medlem

info@hyresgastkassan.se