Slipp hyresoro med Hyresgästkassan

Våra medarbetare

Hem » Medarbetare hos Hyresgästkassan

Vilka är våra medarbetare?

Här presenterar vi en del av våra medarbetare tillsammans med en kort presentation och vad dessa tycker att Hyresgästkassan kan göra för oss hyresgäster.

Vi på Hyresgästkassan har medarbetare med olika bakgrunder och kan därför tillsammans använda de verktyg som krävs för att ge våra hyresgäster det stöd och råd de behöver.

Jonathan

Född och uppväxt i en hyresrätt i Stockholms norra förorter med föräldrar från Eritrea. Brinner för att hjälpa hyresgäster och se att dessa får det råd och stöd de behöver.

Lamin

Lamin kommer ursprungligen från Gambia och bor för närvarande i Spånga där han även verkar och pratar med boende om att bli medlemmar hos Hyresgästkassan.

Johan

Johan som under längre perioder bott utomlands har kommit i kontakt med människor från olika delar av världen och älskar att få se hyresgäster må bra.

Albert

Född och uppväxt i Uppsala och bott i en hyresrätt i hela sitt liv och ser att han med sina kunskaper kan driva rätt frågor framåt.

Samir

Samir bor och verkar i Skärholmen där han rekryterar hyresgäster till Hyresgästkassan och brukar säga att: Hyresgästkassan är förortens enda alternativ. Samir talar arabiska vilket man har nytta av i kontakt med nya medlemmar.

Daniel

Daniel är ursprungligen från Colombia och kom till Sverige som 5 åring och talar spanska vilket hjälper oss att kunna kommunicera med spansktalande.

Mohamed

Våran älskade Mohamed med ursprung i Somalia, dock född och uppväxt i Rinkeby som redan har gjort mycket för Hyresgästkassan och dess medlemmar.

Leyla

Leyla svarar på mejl från hyresgäster och gillar att ge tips till hyresgäster om hur dessa ska gå till väga i sina funderingar.

Dragan

Ursprungligen från Göteborg men bor nu i Stockholm och ser Hyresgästkassan som det kompletta verktyget för hyresgäster i Sverige.

Mona

Mona är vår duktiga kundtjänstmedarbetare som svara på dina funderingar. Kom i kontakt med Mona.