Slipp hyresoro med Hyresgästkassan

Östersund bostadskö – Hitta bostad

Hyresgästkassan tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

Östersund saknar en gemensam bostadskö för allmännyttiga och privatägda hyresvärdar. Däremot har Östersunds kommun en lista med kontaktuppgifter över bostadsbolag och fastighetsägare i kommunen. Även om vi på Hyresgästkassan inte kan erbjuda en bostadskö, kan vi istället bistå med information och support under din bostadssökning.

När du har hittat din lägenhet så kan du gå med oss på Hyresgästkassan för ett tryggare boende. Med oss på Hyresgästkassan slipper du oro och vi hjälper till med din hyresrättsliga frågor. Både små och stora frågor tar vi oss an och tacklar dessa på allra bästa sätt för att du ska känna dig trygg.

Tryck på knappen ”bli medlem” för att läsa mer om medlemskapet och vad det innebär att vara medlem.

Hitta bostad genom Östersundshem

Östersundshem förvaltar omkring 4 000 lägenheter. För att ansöka om en bostad måste du registrera dig i bostadskön på deras webbplats. Registreringen är gratis och du kan göra den från den dagen du fyller 16 år. För att behålla din plats i kön måste du logga in minst en gång per år.

Länk till Östersundshem.

Länk med lista med information om privata hyresvärdar i Östersund.

Du kan inte få bostad via Hyresgästkassan

Observera att Hyresgästkassan endast tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

info@hyresgastkassan.se