Slipp hyresoro med Hyresgästkassan

Örebro bostadskö – Hitta bostad

Hyresgästkassan tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

Örebro kommun saknar en gemensam bostadskö för både privata och allmännyttiga hyresvärdar. Däremot har den kommunala hyrevärden Öbo en kö där du kan registrera dig som sökande. Även om vi på Hyresgästkassan inte kan erbjuda en bostadskö, kan vi istället bistå med information och support under din bostadssökning.

När du har hittat din lägenhet så kan du gå med oss på Hyresgästkassan för ett tryggare boende. Med oss på Hyresgästkassan slipper du oro och vi hjälper till med din hyresrättsliga frågor. Både små och stora frågor tar vi oss an och tacklar dessa på allra bästa sätt för att du ska känna dig trygg.

Tryck på knappen ”bli medlem” för att läsa mer om medlemskapet och vad det innebär att vara medlem.

Hitta bostad genom marknadsplatsen Bostad Örebro

Bostad Örebro fungerar inte som en bostadskö utan är istället en plats för annonsering och information för de som söker boende i Örebro. Bostad Örebro är en privat aktör som samarbetar med fastighetsägare, byggföretag och andra aktörer inom bostadssektorn.

Länk till Bostad Örebro.

Du kan inte få bostad via Hyresgästkassan

Observera att Hyresgästkassan endast tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

info@hyresgastkassan.se