Slipp hyresoro med Hyresgästkassan

Nyköping bostadskö – Hitta bostad

Hyresgästkassan tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

Nyköping saknar en gemensam bostadskö för samtliga hyresvärdar i Nyköping. Det finns ett allmännyttigt bostadsbolag där du kan ställa dig i kö. Även om vi på Hyresgästkassan inte kan erbjuda en bostadskö, kan vi istället bistå med information och support under din bostadssökning.

När du har hittat din lägenhet så kan du gå med oss på Hyresgästkassan för ett tryggare boende. Med oss på Hyresgästkassan slipper du oro och vi hjälper till med din hyresrättsliga frågor. Både små och stora frågor tar vi oss an och tacklar dessa på allra bästa sätt för att du ska känna dig trygg.

Tryck på knappen ”bli medlem” för att läsa mer om medlemskapet och vad det innebär att vara medlem.

Hitta bostad genom Nyköpingshem 

Nyköpingshem är Nyköpings största allmännyttiga bostadsbolag, ägt av Nyköpings kommun. Med cirka 4 000 lägenheter under sin förvaltning, är Nyköpingshem en betydande hyresvärd i staden. För att ansöka om en lägenhet behöver du registrera dig i bostadskön på deras webbplats. Det är kostnadsfritt att registrera sig, och för att behålla din plats i kön måste du uppdatera din profil minst en gång per år.

Länk till Nyköpingshem.

Du kan inte få bostad via Hyresgästkassan

Observera att Hyresgästkassan endast tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

info@hyresgastkassan.se