Slipp hyresoro med Hyresgästkassan

Norrtälje bostadskö – Hitta bostad

Hyresgästkassan tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

Norrtälje har ingen gemensam bostadskö för allmännyttiga och privatägda hyresvärdar. Du som söker efter bostad behöver själv ta kontakt med respektive bostadsbolag. Även om vi på Hyresgästkassan inte kan erbjuda en bostadskö, kan vi istället bistå med information och support under din bostadssökning.

När du har hittat din lägenhet så kan du gå med oss på Hyresgästkassan för ett tryggare boende. Med oss på Hyresgästkassan slipper du oro och vi hjälper till med din hyresrättsliga frågor. Både små och stora frågor tar vi oss an och tacklar dessa på allra bästa sätt för att du ska känna dig trygg.

Tryck på knappen ”bli medlem” för att läsa mer om medlemskapet och vad det innebär att vara medlem.

Hitta bostad genom Roslagsbostäder

Om du letar efter bostad i Norrtälje behöver du själv kontakta de olika bostadsbolagen. Ett av dessa bolag är Roslagsbostäder, som ägs av kommunen. För att söka bostad hos dem kan du registrera dig kostnadsfritt i bostadskön på deras webbplats. Du kan göra detta från och med den dagen du fyller 15 år. För att behålla din plats i kön måste du logga in minst en gång per år.

Länk till Roslagsbostäder.

Du kan inte få bostad via Hyresgästkassan

Observera att Hyresgästkassan endast tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

info@hyresgastkassan.se