Slipp hyresoro med Hyresgästkassan

Luleå bostadskö – Hitta bostad

Hyresgästkassan tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

Sedan årsskiftet 2020/2021 finns inte längre en gemensam kommunal bostadskö i Luleå. Bostadssökande uppmanas istället av kommunen att ställa sig i kön hos den kommunala hyresvärden Lulebo eller hos någon av de privata hyresvärdarna. Även om vi på Hyresgästkassan inte kan erbjuda en bostadskö, kan vi istället bistå med information och support under din bostadssökning.

När du har hittat din lägenhet så kan du gå med oss på Hyresgästkassan för ett tryggare boende. Med oss på Hyresgästkassan slipper du oro och vi hjälper till med din hyresrättsliga frågor. Både små och stora frågor tar vi oss an och tacklar dessa på allra bästa sätt för att du ska känna dig trygg.

Tryck på knappen ”bli medlem” för att läsa mer om medlemskapet och vad det innebär att vara medlem.

Att registrera sig i kön hos Lulebo är gratis. Bolaget har cirka 7 500 lägenheter med en särskild kö för dig som är student.

Ställ dig i Lulebos bostadskö här

Ställ dig i bostadskön hos privata hyresvärden Rikshem här

Ställ dig i bostadskön hos privata hyresvärden Aulis här

Du kan inte få bostad via Hyresgästkassan

Observera att Hyresgästkassan endast tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

info@hyresgastkassan.se