Slipp hyresoro med Hyresgästkassan

Kungsbacka bostadskö – Hitta bostad

Hyresgästkassan tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

Kungsbacka kommuns bostadsförmedling har en egen kö där du som bostadssökande kan registrera dig. Först när du har skapat ett konto och betalat årsavgiften kan du börja söka lediga lägenheter. Även om vi på Hyresgästkassan inte kan erbjuda en bostadskö, kan vi istället bistå med information och support under din bostadssökning.

När du har hittat din lägenhet så kan du gå med oss på Hyresgästkassan för ett tryggare boende. Med oss på Hyresgästkassan slipper du oro och vi hjälper till med din hyresrättsliga frågor. Både små och stora frågor tar vi oss an och tacklar dessa på allra bästa sätt för att du ska känna dig trygg.

Tryck på knappen ”bli medlem” för att läsa mer om medlemskapet och vad det innebär att vara medlem.

Hitta bostad genom Bostadsförmedling Kungsbacka

För att ansöka om en lägenhet i Kungsbacka genom Bostadsförmedling Kungsbacka behöver du göra en registrering på deras webbplats och börja samla köpoäng. Du måste även betala registreringsavgiften och årsavgiften innan du kan börja söka de lediga lägenheter som erbjuds.

Länk till Bostadsförmedling Kungsbacka.

Du kan inte få bostad via Hyresgästkassan

Observera att Hyresgästkassan endast tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

info@hyresgastkassan.se