Slipp hyresoro med Hyresgästkassan

Kristianstad bostadskö – Hitta bostad

Hyresgästkassan tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

Kristianstad saknar en gemensam bostadskö för kommunala och privata hyresvärdar. Däremot finns det en lista med kontaktuppgifter till flera bostadsförvaltare på Kristianstads kommuns hemsida. Även om vi på Hyresgästkassan inte kan erbjuda en bostadskö, kan vi istället bistå med information och support under din bostadssökning.

När du har hittat din lägenhet så kan du gå med oss på Hyresgästkassan för ett tryggare boende. Med oss på Hyresgästkassan slipper du oro och vi hjälper till med din hyresrättsliga frågor. Både små och stora frågor tar vi oss an och tacklar dessa på allra bästa sätt för att du ska känna dig trygg.

Tryck på knappen ”bli medlem” för att läsa mer om medlemskapet och vad det innebär att vara medlem.

Hitta bostad genom bostadskön ABK

För att ansöka om bostad hos det kommunala bostadsbolaget ABK behöver du göra en registrering på deras webbplats. Det är gratis att göra detta och du tjänar en köpoäng för varje dag som du står i kön. För att behålla dina köpoäng måste du logga in minst en gång per kalenderår.

Här finns en lista från kommunen med kontaktinformation till alla hyresvärdar i Kristianstad.

Du kan inte få bostad via Hyresgästkassan

Observera att Hyresgästkassan endast tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

info@hyresgastkassan.se