Slipp hyresoro med Hyresgästkassan

Karlstad bostadskö – Hitta bostad

Hyresgästkassan tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

Karlstad saknar en gemensam bostadskö för både privata och allmännyttiga hyresvärdar. Däremot finns det ett kommunalt och flera privata fastighetsbolag där du kan ställa dig i kö. Även om vi på Hyresgästkassan inte kan erbjuda en bostadskö, kan vi istället bistå med information och support under din bostadssökning.

När du har hittat din lägenhet så kan du gå med oss på Hyresgästkassan för ett tryggare boende. Med oss på Hyresgästkassan slipper du oro och vi hjälper till med din hyresrättsliga frågor. Både små och stora frågor tar vi oss an och tacklar dessa på allra bästa sätt för att du ska känna dig trygg.

Tryck på knappen ”bli medlem” för att läsa mer om medlemskapet och vad det innebär att vara medlem.

Hitta bostad genom Karlstad Bostad AB

Om du letar efter en bostad i Karlstad kan du ställa dig i bostadskön hos det kommunala bostadsbolaget Karlstad Bostad AB, som äger och förvaltar cirka 7 500 lägenheter. För att kunna ansöka om en bostad hos Karlstad Bostad AB behöver du registrera dig i deras bostadskö och börja samla köpoäng.

Privata hyresvärdar

Det finns flera privata hyresvärdar som har sina egna bostadsköer i Karlstad. Genom länken nedan kan du utforska ett brett urval av de privata bostadsbolag och fastighetsägare som verkar i Karlstad.

Hitta lägenhet hos privata hyresvärdar i Karlstad här.

Du kan inte få bostad via Hyresgästkassan

Observera att Hyresgästkassan endast tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

info@hyresgastkassan.se