Slipp hyresoro med Hyresgästkassan

Karlskrona bostadskö – Hitta bostad

Hyresgästkassan tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

Karlskrona har ingen gemensam bostadskö för kommunala och privata hyresvärdar. Du kan däremot besöka Karlskrona kommuns hemsida där det finns en sammanställning över samtliga hyresvärdar i Karlskrona. Här får du mer information och vidare guidning. Även om vi på Hyresgästkassan inte kan erbjuda en bostadskö, kan vi istället bistå med information och support under din bostadssökning.

När du har hittat din lägenhet så kan du gå med oss på Hyresgästkassan för ett tryggare boende. Med oss på Hyresgästkassan slipper du oro och vi hjälper till med din hyresrättsliga frågor. Både små och stora frågor tar vi oss an och tacklar dessa på allra bästa sätt för att du ska känna dig trygg.

Tryck på knappen ”bli medlem” för att läsa mer om medlemskapet och vad det innebär att vara medlem.

Hitta bostad genom Karlskronahem

AB Karlskronahem är Karlskronas största allmännyttiga bostadsbolag, och de förvaltar cirka 4 000 hyreslägenheter. För att placera dig i kön till deras lägenheter måste du registrera dig i deras intressebank på deras webbplats. Du kan göra detta först när du har fyllt 16 år.

Länk till Karlskronahem.

Här finns kommunens lista med kontaktuppgifter till hyresvärdar i Karlskrona.

Du kan inte få bostad via Hyresgästkassan

Observera att Hyresgästkassan endast tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

info@hyresgastkassan.se