Slipp hyresoro med Hyresgästkassan

Kalmar bostadskö – Hitta bostad

Hyresgästkassan tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

Kalmar saknar en gemensam bostadskö. Kalmar kommuns allmännyttiga bostadsbolag Kalmarhem har en egen kö liksom flertalet privata hyresvärdar. På kommunens hemsida finns kontaktuppgifter till flera bostadsförvaltare runt om i staden. Även om vi på Hyresgästkassan inte kan erbjuda en bostadskö, kan vi istället bistå med information och support under din bostadssökning.

När du har hittat din lägenhet så kan du gå med oss på Hyresgästkassan för ett tryggare boende. Med oss på Hyresgästkassan slipper du oro och vi hjälper till med din hyresrättsliga frågor. Både små och stora frågor tar vi oss an och tacklar dessa på allra bästa sätt för att du ska känna dig trygg.

Tryck på knappen ”bli medlem” för att läsa mer om medlemskapet och vad det innebär att vara medlem.

Hitta bostad genom Kalmarhem

Kalmarhem är ett bostadsbolag i allmännyttigt syfte som ägs av Kalmar kommun. För att placera dig i kön för de över 5 000 lägenheterna som bolaget äger, måste du registrera dig på deras webbplats. Du kan göra detta från och med den dag då du fyllt 16 år och börja söka lägenheter från den dag då du fyllt 18 år.

Länk till Kalmarhem.

Länk till privata hyresvärdar i Kalmar.

Du kan inte få bostad via Hyresgästkassan

Observera att Hyresgästkassan endast tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

info@hyresgastkassan.se