Slipp hyresoro med Hyresgästkassan

Helsingborg bostadskö – Hitta bostad

Hyresgästkassan tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

Helsingborg saknar en gemensam bostadskö för både privata och allmännyttiga hyresrätter. Däremot har kommunala Helsingborgshem en bostadskö där du kan ställa dig. Även om vi på Hyresgästkassan inte kan erbjuda en bostadskö, kan vi istället bistå med information och support under din bostadssökning.

När du har hittat din lägenhet så kan du gå med oss på Hyresgästkassan för ett tryggare boende. Med oss på Hyresgästkassan slipper du oro och vi hjälper till med din hyresrättsliga frågor. Både små och stora frågor tar vi oss an och tacklar dessa på allra bästa sätt för att du ska känna dig trygg.

Tryck på knappen ”bli medlem” för att läsa mer om medlemskapet och vad det innebär att vara medlem.

Hitta bostad i Helsingborg

Här presenterar vi två bostadsköer i Helsingborg:

Helsingborgshem

Registrering som bostadssökande hos Helsingborgshem är kostnadsfri. Länk till Helsingborgshem.

Boplats Syd

Genom den regionala bostadsförmedlingen Boplats Syd kan du söka bostad i de flesta skånska kommuner. Det kostar 300 kr per år att vara registrerad i kö hos Boplats Syd. Länk till Boplats Syd.

Du kan inte få bostad via Hyresgästkassan

Observera att Hyresgästkassan endast tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

info@hyresgastkassan.se