Slipp hyresoro med Hyresgästkassan

Haninge bostadskö – Hitta bostad

Hyresgästkassan tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

Haninge kommun har ingen gemensam bostadskö för kommunala och privata hyresrätter. Däremot kan du ställa dig i bostadskön i kommunala Haninge Bostäder som är den största hyresvärden i Haninge. Här kan du läsa om hur det funkar. Även om vi på Hyresgästkassan inte kan erbjuda en bostadskö, kan vi istället bistå med information och support under din bostadssökning.

När du har hittat din lägenhet så kan du gå med oss på Hyresgästkassan för ett tryggare boende. Med oss på Hyresgästkassan slipper du oro och vi hjälper till med din hyresrättsliga frågor. Både små och stora frågor tar vi oss an och tacklar dessa på allra bästa sätt för att du ska känna dig trygg.

Tryck på knappen ”bli medlem” för att läsa mer om medlemskapet och vad det innebär att vara medlem.

Hitta bostad genom Haninge Bostäders bostadskö

Använd den kommunala bostadskön. För att ansöka om bostad i Haninhe, placera dig i Haninge kommuns bostadskö. Att ställa sig i kö hos Haninge är kostnadsfritt. För att bli beaktad för en bostad måste du vara minst 18 år gammal, men du kan börja samla köpoäng redan vid 16 års ålder genom att registrera dig i kön.

Registrera dig i Haninge Bostäders bostadskö här.

Du kan inte få bostad via Hyresgästkassan

Observera att Hyresgästkassan endast tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

info@hyresgastkassan.se