Slipp hyresoro med Hyresgästkassan

Halmstad bostadskö – Hitta bostad

Hyresgästkassan tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

Halmstads kommun saknar en gemensam kommunal bostadskö. Du som söker bostad måste själv kontakta bostadsföretagen och ställa dig i kö. Även om vi på Hyresgästkassan inte kan erbjuda en bostadskö, kan vi istället bistå med information och support under din bostadssökning.

När du har hittat din lägenhet så kan du gå med oss på Hyresgästkassan för ett tryggare boende. Med oss på Hyresgästkassan slipper du oro och vi hjälper till med din hyresrättsliga frågor. Både små och stora frågor tar vi oss an och tacklar dessa på allra bästa sätt för att du ska känna dig trygg.

Tryck på knappen ”bli medlem” för att läsa mer om medlemskapet och vad det innebär att vara medlem.

Hitta bostad i Halmstad

Det finns flera hyresvärdar som erbjuder lägenheter i Halmstad. På Halmstads kommuns webbplats kan du hitta råd om hur du ska gå tillväga för att hitta bostad i staden. Den främsta aktören är Halmstads kommunala fastighetsbolag, HFAB. För att ansöka om lägenhet där behöver du registrera dig i bostadskön på bolagets hemsida. Detta kan göras från och med att du fyller 16 år.

Du kan inte få bostad via Hyresgästkassan

Observera att Hyresgästkassan endast tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

info@hyresgastkassan.se