Slipp hyresoro med Hyresgästkassan

Gotland bostadskö – Hitta bostad

Hyresgästkassan tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

Gotland saknar en gemensam bostadskö för kommunala och privatägda hyreslägenheter. För att söka bostad behöver du kontakta respektive hyresvärd. Det kommunala bostadsbolaget på Gotland heter GotlandsHem. Även om vi på Hyresgästkassan inte kan erbjuda en bostadskö, kan vi istället bistå med information och support under din bostadssökning.

När du har hittat din lägenhet så kan du gå med oss på Hyresgästkassan för ett tryggare boende. Med oss på Hyresgästkassan slipper du oro och vi hjälper till med din hyresrättsliga frågor. Både små och stora frågor tar vi oss an och tacklar dessa på allra bästa sätt för att du ska känna dig trygg.

Tryck på knappen ”bli medlem” för att läsa mer om medlemskapet och vad det innebär att vara medlem.

Hitta bostad genom Gotlandshem

Gotlandshem är det enda allmännyttiga bostadsbolaget på Gotland med över 4 700 hyreslägenheter utspridda över hela ön. För att kunna göra intresseanmälningar för lediga lägenheter behöver du registrera dig i bostadskön på deras webbplats.

Länk till Gotlandshem.

Du kan inte få bostad via Hyresgästkassan

Observera att Hyresgästkassan endast tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

info@hyresgastkassan.se