Slipp hyresoro med Hyresgästkassan

Falun bostadskö – Hitta bostad

Hyresgästkassan tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

Falun har ingen gemensam bostadskö för privata och allmännyttiga hyresvärdar. Däremot finns det en lista med information om bostadsförmedlare på kommunens hemsida. Även om vi på Hyresgästkassan inte kan erbjuda en bostadskö, kan vi istället bistå med information och support under din bostadssökning.

När du har hittat din lägenhet så kan du gå med oss på Hyresgästkassan för ett tryggare boende. Med oss på Hyresgästkassan slipper du oro och vi hjälper till med din hyresrättsliga frågor. Både små och stora frågor tar vi oss an och tacklar dessa på allra bästa sätt för att du ska känna dig trygg.

Tryck på knappen ”bli medlem” för att läsa mer om medlemskapet och vad det innebär att vara medlem.

Hitta bostad genom Kopparstaden

Kopparstaden är det allmännyttiga bostadsbolaget i Falun, som äger och förvaltar över 6 100 lägenheter i staden. För att placera dig i bostadskön behöver du registrera dig på deras webbplats, vilket du kan göra från och med den dagen du fyller 16 år.

Länk till Kopparstaden.

Länk med information och lista på privata hyresvärdar i Falun.

Du kan inte få bostad via Hyresgästkassan

Observera att Hyresgästkassan endast tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

info@hyresgastkassan.se