Slipp hyresoro med Hyresgästkassan

Botkyrka bostadskö – Hitta bostad

Hyresgästkassan tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

Botkyrka kommun saknar en gemensam bostadskö för både privata och kommunala lägenheter. Däremot kan du ställa dig i kön hos kommunens eget bostadsbolag Bokyrkabyggen. Även om vi på Hyresgästkassan inte kan erbjuda en bostadskö, kan vi istället bistå med information och support under din bostadssökning.

När du har hittat din lägenhet så kan du gå med oss på Hyresgästkassan för ett tryggare boende. Med oss på Hyresgästkassan slipper du oro och vi hjälper till med din hyresrättsliga frågor. Både små och stora frågor tar vi oss an och tacklar dessa på allra bästa sätt för att du ska känna dig trygg.

Tryck på knappen ”bli medlem” för att läsa mer om medlemskapet och vad det innebär att vara medlem.

Hitta bostad genom Botkyrkabyggen

För att ansöka om bostad hos Botkyrkabyggen måste du vara bosatt i Botkyrka. Registrering som sökande görs på bolagets webbplats, och att stå i kön är kostnadsfritt. Lägenheterna tilldelas enligt kötid, och du kan placera dig i bostadskön från och med att du fyller 16 år. Dock måste du ha fyllt 18 för att få en bostad.

Du kan inte få bostad via Hyresgästkassan

Observera att Hyresgästkassan endast tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

info@hyresgastkassan.se