Slipp hyresoro med Hyresgästkassan

Borås bostadskö – Hitta bostad

Hyresgästkassan tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

Borås saknar en gemensam bostadskö för både privata och allmännyttiga hyresvärdar. Däremot kan du ställa dig i kön hos kommunens eget bostadsbolag AB Bostäder i Borås. Även om vi på Hyresgästkassan inte kan erbjuda en bostadskö, kan vi istället bistå med information och support under din bostadssökning.

När du har hittat din lägenhet så kan du gå med oss på Hyresgästkassan för ett tryggare boende. Med oss på Hyresgästkassan slipper du oro och vi hjälper till med din hyresrättsliga frågor. Både små och stora frågor tar vi oss an och tacklar dessa på allra bästa sätt för att du ska känna dig trygg.

Tryck på knappen ”bli medlem” för att läsa mer om medlemskapet och vad det innebär att vara medlem.

Hitta bostad i Gävle

Registrera dig i bostadskön hos Borås allmännytta genom att bli sökande på bolagets webbplats. Lägenheterna tilldelas baserat på din kötid, där du får köpoäng för varje dag du står i kön. Vid ansökan om en nyproducerad lägenhet krävs ingen kötid. All nyproduktion fördelas baserat på först till kvarn-principen.

För att söka lägenhet hos privata hyresvärdar i Borås, besök Borås kommuns webbplats där du hittar kontaktuppgifter till alla privata hyresvärdar och fastighetsägare.

Du kan inte få bostad via Hyresgästkassan

Observera att Hyresgästkassan endast tillhandahåller information om bostadsköer i Sverige. Vi har ingen egen bostadskö och medlemskap i Hyresgästkassan ger inte möjlighet att erhålla en bostad.

info@hyresgastkassan.se