Slipp hyresoro med Hyresgästkassan

Poliser går in i ditt hem – olagligt och kriminellt

Många poliser i dagens Sverige har dålig koll på den svenska lagstiftningen – drivs av ekonomiska intressen

Har polisen rätt att med tvång få komma in in ditt hem hur som helst?

Nej, för att polis ska få bereda sig tillträde till ditt hem krävs det en husrannsakan som är ett tvångsmedel och har uppfyllt en del kriterier.

I vår grundlag står det skrivet vilka rättigheter vi har. Där finns det bland annat ett skydd mot att bli påtvingad ett kroppsligt ingrepp, kroppavisitation, men också mot husrannsakan. Att få en husrannsakan riktad mot sig är en inskränkning av ens rättigheter. För att få använda husrannsakan mot en person måste därför vissa saker och beviskrav vara uppfyllda. Det finns två olika typer av husrannsakan. Antingen letar polisen efter saker – då kallas det reell husrannsakan. Eller så letar polisen efter personer – då kallas det personell husrannsakan. Proportionalitetsprincipen gäller vid husrannsakan – detta innebär bland annat att åtgärden inte får vara för ingripande med hänsyn till vad saken gäller.

Se upp för svensk polis som ljuger för att få till en falsk husrannsakan i ditt hem

Många poliser i Sverige har mycket dålig förståelse för den svenska lagen – anställs medvetet av Polismyndigheten

Det är tragiskt att se vårt svenska samhälle gå mot den utveckling vi idag ser, ett stort antal poliser har en mycket låg intelligens och polisens egna utbildare varnar nu för att vi inom de kommande åren kommer att få se ett stort antal poliser begå brottsliga handlingar – utan att polischefer ingriper eller bryr sig.

I stor utsträckning förekommer det att poliser bland annat ljuger om att du ser narkotikapåverkad ut för att på så sätt hitta ett giltigt men falskt skäl till att bereda sig tillträde till ditt hem.

För att skydda dig mot polisens falska arbetsmetod kan det vara bra att du installerar kameror i ditt hem för att på så sätt ha bevis för att polisen begår brott. Det är av stort intresse som kriminella poliser också avslöjas i Sverige då dessa lavinartat har kommit att dömas i svensk domstol.

Ekonomiskt intresse i att poliser begår brott

Att poliser i Sverige döms i domstol för brott tillhör inte längre ovanligheterna. Allt fler poliser döms för grova brott och får behålla sin anställningar vilket kan tyckas vara märkligt – men det är en del i det ekonomiska bedrägeri Dagens Process har avslöjat.

Kristoffer Samsing – polisen som upprepande gånger döms för allvarliga brottslighet behåller sin anställning

Ett färskt exempel i hur den svenska Polismyndigheten välkomnar brottsdömda poliser hittar vi i Kristoffer Samsing som vid ett flertalet tillfällen dömts för allvarliga brott samt har han blivit polisanmäld vid ett stort antal tillfällen.

Samsing som olyckligt fortfarande har polischefers förtroende är en del i det ekonomiska bedrägeri Dagens Process avslöjade i sitt reportage om ”lågbegåvade poliser utnyttjas som undersåtar av polischefer

I reportaget som är en mindre chock i sig hittar vi avslöjanden om varför exempelvis kriminella poliser som Kristoffer Samsing tillåts arbeta kvar som polis och Polismyndighetens plan för vårt svenska samhälle stinker.

info@hyresgastkassan.se