Slipp hyresoro med Hyresgästkassan

Om att vara medlem

Hem » Om att vara medlem

Organisationen för hyresgäster

Som medlem i Hyresgästkassan får du vara med i en väldigt stark organisation som tar ditt boende på ytterst allvar. Vi arbetar för allas rätt till ett tryggt hem. Du får mycket trygghet för en lite kostnad.

Hyresgästkassan arbetar för hyresgäster och tar till vara på samtliga rättigheter. Vi tillhandahåller hyresjuridisk rådgivning och har experter på området hyreslagen. Vi hjälper hyresgäster hela vägen från problem med hyresvärd till domstol.

Hyresgästkassan har en stark bakgrund med ett långt liv i hyresrätter. Detta innebär att vi snabbt och smidigt kan erbjuda våra medlemmar expertis i alla problematiska situationer som kan uppkomma för människor som bor i hyreslägenheter.

Du är med och påverkar ditt och andras boende. Alla ska ha rätt till ett tryggt boende. Många gånger måste man kämpa mot hyresvärdar och domstolar för att få rätt till ett tryggt liv. Det gör vi på Hyresgästkassan för dig som är medlem.

Stöd och råd

Hyresgästkassan har många duktiga och engagerade medarbetare som gör sitt allra yttersta för att du ska få det stöd och råd du behöver som Hyresgäst.

Om att vara medlem?

För dig som medlem hos Hyresgästkassan innebär det många privilegium, vi hjälper dig som hyresgäst i dina bostadsfrågor.

När börjar medlemskapet gälla?

Ditt medlemskap börjar att gälla från och med den dagen som ditt medlemskap betalades.

Hur betalar jag för medlemskapet?

Du betalar med kort. Tänk på att det alltid är du som måste se till så att ditt medlemskap är betalt. Annars kommer medlemskapet att avregistreras.

Vad kostar det att få vara med hos Hyresgästkassan?

Avgiften för att få vara med hos Hyresgästkassan är 85 kronor per månad och debiteringen sker månadsvis.

Hur länge gäller medlemskapet

Medlemskapet gäller så länge du betalar för det.