Hyresgästkassan AB

Vad innebär det att vara medlem hos oss?

Vi själva är hyresgäster och kommer alltid att stå på hyresgästens sida!

Vi är äntligen här för hyresgäster!

Hyresgästkassan finns till för hyresgäster och kommer alltid att göra sitt yttersta för denna grupp.

Vi som står bakom Hyresgästkassan är själva hyresgäster med samma bakgrund som våra medlemmar vilket innebär att vi snabbt kan sätta oss in i hyresgästernas situation för att på så sätt göra det vi finns här för nämligen att hjälpa hyresgästerna framåt. 

Att gå med oss på Hyresgästkassan innebär inte bara att gå med i en fräsch organisation det innebär också att man går med i en organisation tillsammans med människor som delar samma uppväxt som man själv fick – att bo i en hyresrätt!

Om att vara medlem?

För dig som medlem hos Hyresgästkassan innebär det många privilegium, vi hjälper dig som hyresgäst i dina bostadsfrågor.

Stöd och råd

Hyresgästkassan har många duktiga och engagerade medarbetare som gör sitt allra yttersta för att du ska få det stöd och råd du behöver som Hyresgäst.

När börjar medlemskapet gälla?

Ditt medlemskap börjar att gälla från och med den dagen som ditt medlemskap betalades.

Hur betalar jag för medlemskapet?

Hyresgästkassan skickar ut inbetalningskort till våra medlemmar.

Vad kostar det att få vara med hos Hyresgästkassan?

Avgiften för att få vara med hos Hyresgästkassan är 590 kronor per halvårsperiod. Debiteringen sker för 6 månader per tillfälle.

Hur länge gäller medlemskapet

Medlemskapet hos Hyresgästkassan tecknas för 12 månader åt gången men betalas halvårsvis. Vill du sedan lämna Hyresgästkassan behöver du meddela oss detta annars antar vi att du fortfarande vill vara med oss.

Gör som många andra som delar vår bakgrund. Gå med oss på Hyresgästkassan.