Välj Hyresgästkassan istället för invandrarfientliga Hyresgästföreningen

Hyresgästkassan AB lanserades egentligen för flera år sedan som en konkurrent till Hyresgästföreningen men vi fick vid lanseringen av Hyresgästkassan ta emot personliga påhopp och en hel dag smutskastning från Hyresgästföreningen tillsammans med Hyresgästföreningens medlemstidning Hem & Hyra därför valde vi att lansera Hyresgästkassan ordentligt vid ett senare tillfället. (Vi är idag aktiva och hjälper hyresgäster i Sverige) 

Hyresgästföreningen (vår konkurrent) ogillar invandrare som står för hyresrättsliga frågor

Hyresgästföreningen tillsammans med Hem & Hyra tyckte att vi som företräder Hyresgästkassan som alla har invandrarbakgrund inte var lämpade att bedriva hyresrättsliga frågor. Vi som står bakom Hyresgästkassan har vi alla någon gång  bott i hyresrätter i Stockholms förorter och är mer lämpade än någon annan att förstå hur det är att bo i en hyresrätt. Alla våra vänner, familjer och bekanta bor mestadels i en hyresrätt. Det är en del av vårt liv eftersom att vi är uppväxta i Stockholms förorter. 

Hyresgästkassan drivs av människor med invandrarbakgrund

Vi som driver Hyresgästkassan har vi alla en invandrarbakgrund och detta är något vår konkurrent Hyresgästföreningen ogillar. Och det tycker vi är hemskt. Att en organisation som påstår sig företräda hyresgäster är så pass invandrarfientliga så som Hyresgästföreningen uttryckligen är gör att vi på Hyresgästkassan är det enda alternativet idag som kan hjälpa hyresgäster på riktigt.

Företrädare för Hyresgästföreningen (vår konkurrent) bor alla i dyra bostadsrätter

Till skillnad från Hyresgästföreningen som har anställda och företrädare som bor i dyra bostadsrätter är vi på Hyresgästkassan mer införstådda i vad som behövs göras för alla vi som bor i hyresrätter eftersom att växa upp i en hyresrätt är något som vi ovan nämnt är en del av vårat liv. 

Vi spenderar fortfarande största delen av vår tid i förorter med hyresrätter.

Hyresgästföreningen (vår konkurrent) drivs av rika människor

Hyresgästföreningen är en ond organisation, man bryr sig mer om att tjäna flera miljarder kronor per år och utnyttjar invandrare i förorterna som bor i hyresrätter för att nå sitt mål om att tjäna så mycket pengar som möjligt på oss.

Kom över till Hyresgästkassan istället för invandrarfientliga Hyresgästföreningen

Vill du bli medlem i vår organisation?

Klicka dig vidare här nedan och bli medlem hos oss redan idag!

20200608

hyresgastkassan