Hyresgästkassan AB

Lediga lägenheter i Kungälv, så förbereder du dig

Vilka lediga lägenheter finns i Kungälv!

Känner du igen uttrycket? Du är inte ensam om att vilja finna en ledig lägenhet att hyra i Kungälv. Vi på Hyresgästkassan reder ut hur du går till väga för att förbereda dig inför framtiden och se till så att både du, din familj samt vänner och bekanta har möjlighet att få finna en hyresrätt i Kungälv.

Börja med att registrera dig som medlem hos oss på Hyresgästkassan

Vi vet att man oftast vill ha en hyresrätt omgående att hyra, d.v.s önskemål om att få hyra en ledig lägenhet direkt är i det närmaste ett mänskligt beteende. Ingen vill stå utan ett hem. Dessvärre ser situationen ut som den gör i Sverige och ibland är det svårt att få hyra en lägenhet och detta vill vi ändra på.

Registrera dig hos Hyresgästkassan

Det allra bästa är att ansluta sig till oss så att vi på Hyresgästkassan får möjlighet att föra din talan vidare och stärka rätten till en hyresrätt i Kungälv.

Klicka här för att registrera dig hos Hyresgätkassan.

Att ha möjlighet att fritt kunna hyra en lägenhet är Hyresgästkassans driv

Vi som arbetar för Hyresgästkassan gör det med motivet att hyresgäster i Sverige ska få en starkare rätt att fritt kunna hyra vilken bostad man själv önskar. Idag är det alldeles för krångligt och dyrt att få göra det.

Vi på Hyresgästkassan finns här för hyresgäster

Hyresgästkassan finns till för hyresgäster och kommer alltid att göra sitt yttersta för denna grupp. Vi som står bakom Hyresgästkassan är själva hyresgäster med samma bakgrund som våra medlemmar vilket innebär att vi snabbt kan sätta oss in i hyresgästernas situation för att på så sätt göra det vi finns här för nämligen att hjälpa hyresgästerna framåt.

Att gå med oss på Hyresgästkassan innebär inte bara att gå med i en fräsch organisation det innebär också att man går med i en organisation tillsammans med människor som delar samma uppväxt som man själv fick – att bo i en hyresrätt!

Klicka här för att registrera dig hos Hyresgätkassan.