Vi förhandlar om din hyra – gå med oss kostnadsfritt

Kristoffer Samsing – ett bevis på att svensk polis är genomruttet

Stopp, tänk till nu! Vill vi ha ett samhälle med grovt kriminellt belastade poliser?

Kännbara och hårda straff för kriminella poliser

Det ligger i allas intressen att kriminella poliser också ska få ett kännbart straff. Det räcker inte längre med att endast döma våra kriminella poliser till böter. Våra poliser behöver dömmas till fängelse för det förtroende de kraftigt svikit.

Polisers oförglömliga svek ska straffas hårt

När poliser som begår brott och kommer ”billigt” undan är det egentligen ett sätt för Polismyndigheten att förklara för samhället mellan raderna att det är de som tillfälligt avgör enskilda polisers framtid och så ska vi inte ha det.

Det är vi i samhället som avgör vem som får vara polis och vilka poliser som ska ogiltigförklaras. Att vår svenska Polismyndighet valt att behålla den många gånger brottsdömda polisen Kristoffer Samsing avslöjar att det inte längre går att lita på svensk polis utan att vi nu istället behöver bråka med vår Polismyndighet om att de behöver göra rätt för sig.

Har vi kommit så pass långt att vi behör be vår svenska Polismyndighet snälla rätta sig efter våra svenska lagar då är vi riktigt illa ute och det är akut – vi behöver städa upp bland våra kriminella svenska poliser omgående. Söka upp de och lagföra dessa för brott.

Kristoffer Samsing är polisen som många gånger dömts för brott – levande bevis på att korruptionen är här för att stanna

Kristoffer Samsing som av samhället ogiltigförklarats som polis med anledning av de brott han har dömts för får fortfarande arbeta kvar som polis.

Samhället har valt att inte vilja ha Kristoffer Samsing som polis dock väljer Polismyndigheten det motsatta och behåller honom för att Kristoffer Samsing bl.a inte ska förlora sin inkomst som polis.

Denna ovan form av korruption behöver vi se hårdare tag mot. Att ur rena ekonomiska intressen ta fördömande konsekvenser för ett samhälle ska bara det i sig även straffas extra hårt.

Vårt svenska samhälle är värt att kämpa för och vi kan inte låta onda poliser vinna.

info@hyresgastkassan.se