Nyheter
2020-10-09

Hyresgästkassan lanserar ett forum för hyresgäster

Hyresgästkassan har i dagarna lanserat ett forum för dig som hyresgäst där du som hyresgäst kan få tips och råd från Sveriges alla hyresgäster samtidigt försöker vi på Hyresgästkassan även svara på frågor i dån mån vi kan. Vi hoppas att alla som önskar hjälper till så mycket som möjligt och svarar på allmänhetens frågor och funderingar i hyresrättsliga frågor i vårt forum.

I forumet hittar man massvis med frågor och förhoppningsvis massa svar också. Du kan se hur många som läst frågan samt hur många som besvarat frågan i tråden.

Välkommen till Hyresgästkassan. Sveriges enligt oss själva bästa hyresrättsliga rådgivning. Testa oss, du kommer inte att bli besviken på Hyresgästkassan det kan vi lova dig.

Vi talar många språk och du kan i princip kontakta oss på valfritt språk. Talar vi inte ditt språk så ser vi ändå till att du får ett svar på ditt språk i den mån vi kan. 

De språk våra medarbetare talar är: somaliska, svenska, engelska, serbiska/bosniska/kroatiska, hindi/urdu, spanska, dari, arabiska, marockanska (darija). Eftersom att våra medarbetare talar flera olika språk blir det samtidigt möjligt för oss att kommunicera på språk som då är besläktade med varandra. Så som norskan eftersom vi talar svenska. Bulgariska eftersom att vi talar serbiska/kroatiska/bosniska. Osv. Ni hänger med 🙂

Hör av er, vi finns här för samtliga hyresgäster i Sverige och jobbar endast för er. Ingen annan. Vi är för hyresgäster och gör allt vi kan i vår makt för att tillgodose hyresgäster i Sverige. Vi bor själva i hyresrätter och vet därför hur man på bästa sätt kan hjälpa hyresgäster i Sverige.

20201009

Bli medlem hos Hyresgästkassan